Samarbejdspartner

Vedersø Idrætsefterskole

Den frie skoleverden


Vi nyder stor glæde ved at kunne benytte Vedersø Idrætsefterskoles faciliteter gennem hele året på forskellig vis. Det er både haller, springcenter og fysikhus, hvor vi har idrætstimer og fusik/kemi-timer med de store elever.


Vedersø Idrætsefterskole er ikke blot en idrætsefterskole!


Det er også et hjem for 128 elever, hvor der er voksne, der støtter eleverne i deres personlige udvikling og giver dem udfordringer. Som elev på Vedersø Idrætsefterskole bliver man en vigtig del af et fantastisk fælleskab, hvor der løftes i flok og man er med til at skabe unikke oplevelser for livet.


Kombinationen af gymnastik, idræt og efterskole


Der dyrkes masser af gymnastik. I løbet af efterskoleopholdet får eleverne træning i gymnastik, spring, tumbling, parkour, teamgym, rytme og dans. Både grundlæggende og på eliteniveau. Læs mere her.


Ved at tage på gymnastikefterskole i vestjylland, oplever elever at få en hverdag med masser af fart, action og udfordringer sammen med en masse andre unge, som helt sikkert bliver ens venner for livet. 


Selvom de er vilde med gymnastik på idrætsefterskolen i Vedersø, så er der også mulighed for at dyrke en masse forskellig sport. Man kan blandt andet spille fodbold, volleyball, have fysisk træning og løbetræne flere gange om ugen. Eleverne er meget alsidige idrætsudøvere, så der er altid nogle af træne med.


Se meget mere her på www.vie.dk om Vedersø Idrætsefterskole