Støt friskolen

Vær med til at støtte den lokale skole

Læs mere om, hvordan du kan være med!

Støt friskolen

Vi skal værne om og sørge for, at vi har en skole i lokalområdet Stadil-Vedersø. Det er meget vigtigt for vores børn, men det er også af stor lokalsamfundsmæssig betydning i flere henseender.


Finder du også dette vigtigt og har mulighed for at støtte skolen økonomisk, er der flere muligheder for dette:Mindre bidrag


Store som små bidrag modtages gerne - om det er 5,- 50,- 500,- eller uanset hvilken talkombination eller antallet af nuller bag, så kan du altid indbetale på reg.nr. 9629 konto 8980101410 – husk tydelig angivelse af afsender og send også gerne en mail til friskolen om indbetalingen info@stvf.dk - herefter sender vi en bekræftelse på indbetalingen.


Fradragsberettiget indskud (erhvervsdrivende)


Der er også mulighed for, at selvstændige erhvervsdrivende kan indbetale et frivilligt fradragsberettiget indskud til ovennævnte konto. Fradragsretten er betinget af, at der i modydelse for indskuddet opføres en synlig "reklame" på friskolen, hvilket vi naturligvis er indstillet på.Kontakt bestyrelsen på info@stvf.dk for nærmere aftale.